Skip to content Skip to footer

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ.

  1. Γενικοί όροι χρήσης.

Η ιστοσελίδα www.eAitisi.gr αποτελεί την επίσημη ηλεκτρονική ιστοσελίδα, που στο εξής θα αποκαλείται «παρούσα ιστοσελίδα», της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΣΤΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ» που εδρεύει στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη (Ολυμπίας 25, Πυλαία Θεσσαλονίκης) και εκπροσωπείται νόμιμα, με ΑΦΜ: 119770220 στη Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης και στο εξής θα αποκαλείται «Εταιρεία». Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών (παροχή λογιστικών υπηρεσιών, συναλλαγή με δημόσιες υπηρεσίες) προς τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας, την ενημέρωση και πληροφόρησή τους για το περιεχόμενο των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αντίστοιχη αγορά τους από τους ενδιαφερόμενους

Η επικοινωνία με την Εταιρεία γίνεται στις τηλεφωνικές γραμμές 6973635466-6932730407, μέσω φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα της παρούσας ιστοσελίδας και μέσω email στη διεύθυνση info@e-aitisi.gr.

Η πρόσβαση και περιήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και η χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών, γίνονται με δική σας αποκλειστικά ευθύνη, υπόκεινται σε όλες τις νομοθετικές ρυθμίσεις των οικείων διατάξεων και διέπονται από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση. Κάθε χρήστης που εισέρχεται ή συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας (που στο εξής θα αποκαλείται «επισκέπτης» ή «χρήστης» ανάλογα με το αν απλώς περιηγείται ή χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις που εδώ διατυπώνονται σε όλα τα άρθρα του παρόντος ανεξαιρέτως. Πριν την είσοδο και περιήγηση σας στην παρούσα ιστοσελίδα διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι κατανοείται τους παρακάτω όρους, κανόνες, δηλώσεις, προϋποθέσεις και πολιτικές. Εφόσον δεν συμφωνείτε με τους όρους, κανόνες, δηλώσεις, προϋποθέσεις και πολιτικές, παρακαλείστε να απόσχετε από την επίσκεψη, τη χρήση της ιστοσελίδας και από κάθε συναλλαγή ή παραγγελία υπηρεσιών. Οι ενέργειες αυτές (επίσκεψη, χρήση κλπ.) συνιστούν ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και αποδοχή από τον επισκέπτη ή χρήστη των παρακάτω όρων, κανόνων, δηλώσεων, προϋποθέσεων και πολιτικών.

Οι υπηρεσίες που σύμφωνα με το νόμο απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από χρήστες, των οποίων η ηλικία είναι κάτω των δεκαοχτώ (18) ετών. Η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας από ανήλικους επισκέπτες/χρήστες, επισκέπτες/χρήστες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ή δεν συμφωνούν με τους κατωτέρω όρους χρήσης.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και το περιεχόμενο αυτού. Για το λόγο αυτό ενημερώνει τους επισκέπτες ή χρήστες της ιστοσελίδας για τις αλλαγές αυτές μέσω της παρούσας ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες/χρήστες με τη σειρά τους φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Οι τροποποιήσεις αυτές είναι δεσμευτικές και με τη χρήση του δικτυακού τόπου εκ μέρους σας τις αποδέχεστε ανεπιφύλακτα. Οποιαδήποτε τροποποίηση δεν ισχύει και συνεπώς δεν επηρεάζει ήδη ανατεθειμένες ή δρομολογημένες προς διεκπεραίωση υπηρεσίες.

Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα, ενώ οι τιμές των υπηρεσιών αφορούν μόνο τις παρεχόμενες από την παρούσα ιστοσελίδα υπηρεσίες.

2. Διατιθέμενες πληροφορίες και υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει υπηρεσίες για λογαριασμό και εκ μέρους των πελατών της και ΔΕΝ αποτελεί σε καμία περίπτωση υποκατάστημα ή συνεργάτης των δημόσιων υπηρεσιών και ΔΕΚΟ.

H Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην παρούσα ιστοσελίδα, τόσο σε ότι αφορά την ταυτότητα της, όσο και σε ότι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις συναλλαγές που διεξάγονται μέσω αυτής. Η παραπάνω δέσμευση τελεί υπό την επιφύλαξη τυχαίου σφάλματος αναφορικά με τις παρεχόμενες πληροφορίες, που έχει ακουσίως ή από παραδρομή λάβει χώρα και είναι τυπογραφικής ή τεχνικής φύσης. Σε κάθε περίπτωση μετά τη διαπίστωση τέτοιου σφάλματος η Εταιρεία δεσμεύεται να το διορθώσει, μόλις αυτό περιέλθει σε γνώση της. Γνωστοποιείται στους επισκέπτες ή χρήστες ότι ορισμένες υπηρεσίες παρέχονται από τρίτους παρόχους, από δημόσιες υπηρεσίες ή ΔΕΚΟ και η Εταιρεία δεν δεσμεύεται ούτε ευθύνεται για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις τρίτων ή για κακή εκτέλεση υπηρεσιών από τρίτους. Πλην όμως εφόσον διαπιστώσει την ύπαρξη σφάλματος ή παράλειψης οφείλει άμεσα να ενημερώσει τον τρίτο πάροχο, ή τη δημόσια υπηρεσία ή ΔΕΚΟ και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την διόρθωση ή συμπλήρωση του/της.

3. Περιορισμός ευθύνης

Η Εταιρεία ενεργώντας με καλή πίστη και σύμφωνα με τα συναλλακτικά ήθη, μεριμνά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Ωστόσο η Εταιρεία δεν ευθύνεται, ούτε για αποζημίωση, ούτε για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημιά προκληθεί από την ακύρωση παραγγελίας για παροχή υπηρεσιών με βάση τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας ή τη μη εκτέλεση ή την καθυστέρηση εκτέλεσης της, για οποιαδήποτε αιτία.

Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την ποιότητα των υπηρεσιών άλλων διαδικτυακών τόπων, στους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης έχει πρόσβαση μέσω της παρούσας ιστοσελίδας (από σύνδεσμους, links). Για προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των διαδικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμππει, ευθύνονται αποκλειστικά οι αντίστοιχοι διαδικτυακοί τόποι. Η παραπομπή σε άλλους διαδικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί ουδεμία υποχρέωση.

Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της ορθής λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του. Ωστόσο, δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και τυχόν ελαττώματα. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες ή χρήστες της ιστοσελίδας σχετικά με την περιήγηση ή αγορά υπηρεσιών, τα οποία οφείλονται στην δική τους υλικοτεχνική υποδομή ή σε πράξεις ή παραλείψεις τρίτων (λ.χ. τραπεζών), απαραίτητες για την περαίωση των συναλλαγών, στις οποίες όμως η Εταιρεία δεν έχει πρόσβαση ή συμμετοχή. Σε καμία περίπτωση, η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημία ή απώλεια, συμπεριλαμβανομένων έμμεσων ή άμεσων ζημιών ή απωλειών, αλλοίωση ή καταστροφή των δεδομένων ή του λογισμικού (software) ή του υλικού (hardware) του επισκέπτη/χρήστη που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ή έπειτα από χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Σε κάθε περίπτωση συστήνεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό κάθε φορά που συνδέονται στο διαδίκτυο.

Η Εταιρεία έχει κοινοποιήσει με το παρόν στους επισκέπτες και χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας τους βασικούς – γενικούς όρους και προϋποθέσεις χρήσης και δηλώνει ότι δεν έχει καμιά ποινική ή αστική ευθύνη για ζημία ή βλάβη (θετική ή αποθετική, διαφυγόντα κέρδη κ.ο.κ.) που τυχόν υποστεί ο επισκέπτης ή χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας εξαιτίας ανακριβούς εγγραφής ή σφάλματος στις πληροφορίες των υπηρεσιών, στην ένδειξη διαθεσιμότητας των παραπάνω ή προβληματικής χρήσης της ιστοσελίδας ή παντελούς αδυναμίας χρήσης της. Τέλος, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για κακόβουλες και μη επιτρεπόμενες επεμβάσεις και παρεμβάσεις τρίτων στις πληροφορίες των υπηρεσιών και στη λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας.

4. Ανωτέρα βία – απρόοπτα και αιφνίδια συμβάντα.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει την εκπλήρωση του συνόλου των δεσμεύσεων που απορρέουν από το νόμο και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Όμως δεν ευθύνεται για την κακή, μερική ή για την μη εκπλήρωση αυτών, όταν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας ή όταν προκύπτουν απρόοπτα και αιφνίδια συμβάντα που βρίσκονται εκτός του επιχειρηματικού ελέγχου και της δυνατότητας παρέμβασης της Εταιρείας. Τέτοιες περιπτώσεις είναι τυχόν καθυστερήσεις ή ματαιώσεις ή δυσκολία και αδυναμία επικοινωνίας με τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες, που μπορεί να οφείλονται ενδεικτικά σε ακραία καιρικά ή γεωλογικά φαινόμενα (λ.χ. σεισμός), πανδημίες (λ.χ. COVID 19), απεργίες και στάσεις εργασίας εργαζομένων σε εταιρείες υπηρεσιών, αποφάσεις αρμόδιων αρχών για τον περιορισμό των συνδιαλλαγών, μειωμένα ωράρια δημόσιων υπηρεσιών, ματαίωση εκτέλεσης υπηρεσίας από δημόσια υπηρεσία, ΔΕΚΟ ή από άλλο εξωτερικό πάροχο υπηρεσιών και κάθε άλλη περίπτωση στην οποία δεν υφίσταται υπαιτιότητα της Εταιρείας. Η Εταιρεία δεσμεύεται να ενεργήσει κάθε τι για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και χρηστών, πλην όμως δεν φέρει καμία ευθύνη για την παντελή ή μερική αδυναμία εξυπηρέτησης, που οφείλεται στους ανωτέρω λόγους.

5. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Ο ιστοσελίδα www.eAitisi.gr αποτελεί την επίσημη ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ατομικής επιχείρησης «ΣΤΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ» που εδρεύει στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη (Ολυμπίας 25, Πυλαία Θεσσαλονίκης) και εκπροσωπείται νόμιμα, με ΑΦΜ: 119770220 στη Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης και συνεπώς όλο το περιεχόμενο του, πληροφορίες, εικόνες, σήματα, γραφικές απεικονίσεις, σχέδια, κείμενα, εμπορικά σήματα, λογότυπα, διακριτικοί τίτλοι και γνωρίσματα, καθώς και όλα τα ψηφιακά αρχεία και οι υπηρεσίες του καταστήματος, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησίας της Εταιρείας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για την πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία ή αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η Εταιρεία έχει λάβει άδεια χρήσης για τη λειτουργία αποκλειστικά του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται, λοιπόν, το ανωτέρω υλικό να καταστεί αντικείμενο αντιγραφής, αναπαραγωγής, επανέκδοσης, διάδοσης, αναμετάδοσης με οποιοδήποτε τρόπο ή τεχνικό μέσο. Τέτοια χρήση, αντιγραφή και εκμετάλλευση θίγει άμεσα την εταιρεία, υλικά και ηθικά και γεννά αξιώσεις αποζημίωσης έναντι του επισκέπτη/χρήστη που τελεί την παράβαση. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπονται οι παραπάνω ενέργειες μόνο μετά από προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας ή κάθε τρίτου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων. Επιπλέον απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό ιδιοκτήτη και πάροχο της παρούσας ιστοσελίδας και των προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που περιγράφουν και αντιπροσωπεύουν την παρούσα ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες της Εταιρείας ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και εμπορικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η χρήση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους. Δεν βαρύνουν την Εταιρεία τυχόν ευθύνες από την χρήση από τρίτους των εμπορικών σημάτων και διακριτικών γνωρισμάτων των τρίτων μερών που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

6. Σύνδεσμοι (links).

Οι σύνδεσμοι (links) του ηλεκτρονικού καταστήματος, μεταφέρουν τον επισκέπτη ή πελάτη σε άλλες σελίδες του καταστήματος ή σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων (προμηθευτών, συνεργατών κ.ο.κ.). Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τρίτων στις οποίες οδηγούν οι σύνδεσμοι που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν προσδιορίζεται από την Εταιρεία, η οποία δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης σε αυτό και ως εκ τούτου καμία ευθύνη δεν φέρει η Εταιρεία για στοιχεία, πληροφορίες και κάθε άλλο τι που αναγράφεται σε αυτό καθώς και για κάθε ζήτημα ή βλάβη που δύναται να ανακύψει εξ αυτού (αθέμιτο ή παράνομο περιεχόμενο κ.ο.κ.). Η Εταιρεία ενσωματώνει στο ηλεκτρονικό κατάστημα τους παραπάνω συνδέσμους, ώστε να είναι προσβάσιμες στους χρήστες πληροφορίες χρήσιμες για τις υπηρεσίες του καταστήματος και σε καμία περίπτωση η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον χρήστη, ούτε υποδηλώνει ότι η Εταιρεία συμφωνεί ή εγκρίνει το περιεχόμενο τους.

7. Υποχρεώσεις & Ευθύνη Χρήστη.

Ο χρήστης, επισκέπτης ή πελάτης, της παρούσας ιστοσελίδας υποχρεούται και δεσμεύεται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες, πληροφορίες και δεδομένα αυτής, σύμφωνα με τον νόμο, τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών και τους όρους και τους προϋποθέσεις που τίθενται εδώ.

Ο επισκέπτης ή χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας της Εταιρείας, δεσμεύεται να μην την χρησιμοποιεί για την αποστολή, δημοσίευση και μετάδοση, με οποιοδήποτε τρόπο, περιεχομένου παράνομου, που αντίκειται στην ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και στα διεθνή κείμενα και μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή ζημία της Εταιρείας ή οποιουδήποτε τρίτου, περιεχομένου που προσβάλλει την κοινωνική ειρήνη, περιεχομένου που προσβάλει το απόρρητο των πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου, περιεχομένου που παραβιάζει τους οικείους νόμους περί ευρεσιτεχνίας, εμπορικών σημάτων και πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και οποιοδήποτε άλλου περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με τον νόμο ή τις ισχύουσες συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ζητήματα τεχνικής φύσης, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας).

Ο επισκέπτης ή χρήστης δεσμεύεται να μην χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο ή , περιεχομένου ή υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.

Επισημαίνεται ότι η αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο περιεχομένου όπως, εσωτερικές, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας, περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων καθώς και περιεχομένου το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, αποτελεί αξιόποινη πράξη που τιμωρείται σύμφωνα με τις οικείες ποινικές διατάξεις νόμου και απαγορεύεται ρητά στην παρούσα ιστοσελίδα.

8. Πολιτική τιμών & Τροποποίηση / Ακύρωση Παραγγελίας.

Η Εταιρεία μπορεί να μεταβάλει τις τιμές των υπηρεσιών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του επισκέπτη ή χρήστη. Η δρομολόγηση από τον χρήστη προς διεκπεραίωση υπηρεσίας δεν συνιστά παραγγελία ή αγορά της, αλλά απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος και ως εκ τούτου είναι δυνατόν η τιμή της υπηρεσίας να μεταβληθεί μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας ή της αγοράς. Η τιμή οριστικοποιείται με την αποδοχή (και όχι απλώς με την παραλαβή) της παραγγελίας εκ μέρους της Εταιρείας. Η Εταιρεία οφείλει να μεριμνά στα πλαίσια του δυνατού για την ταχύτερη αναγραφή της τυχόν νέας τιμής υπηρεσίας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορείτε να προβείτε στην τροποποίηση της, με την αυξομείωση της ποσότητας των υπηρεσιών ή την ολική αφαίρεση των υπηρεσιών επιλέγοντας τις σχετικές ενδείξεις της ιστοσελίδας. Μετά την αγορά των υπηρεσιών, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον εκπρόσωπο της Εταιρείας στο τηλέφωνο 6973635466 ή στο email: info@eaitisi.gr για να τροποποιήσετε την παραγγελία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης επιβαρύνεται με οποιοδήποτε επιπλέον κόστος απαιτεί η τροποποίηση της παραγγελίας. Στην περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διεκπεραίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας, δεν είναι δυνατή η οποιαδήποτε ακύρωση.

9. Όροι πληρωμής και παράδοσης.

Η πληρωμή των υπηρεσιών στην παρούσα ιστοσελίδα γίνεται είτε μέσω του συστήματος τραπεζικών λογαριασμών με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, είτε με την καταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας. Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να αναζητήσετε στο σχετικό σύνδεσμο με την ένδειξη «Τρόποι Πληρωμής» που υπάρχει στην αρχική σελίδα της παρούσας ιστοσελίδας. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την τυχόν παρεμβολή τρίτων κατά τη διενέργεια της πληρωμής ή από την πλημμελή εκτέλεση των σχετικών ενεργειών από τα τραπεζικά ιδρύματα. Η παραγγελία δεν εγκρίνεται και η υπηρεσία δεν εκτελείται πριν την εμφάνιση της σχετικής πληρωμής, εφόσον επιλεγούν οι ως άνω τρόποι πληρωμής.

Η ολοκλήρωση της εκτέλεσης των υπηρεσιών γίνεται με αποστολή δικαιολογητικών εγγράφων ή επιβεβαιωτικού μηνύματος στο υποδεικνυόμενο από τον πελάτη μέσο (ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεομοιοτύπου κ.λπ.) που βεβαιώνουν είτε την εκτέλεση των υπηρεσιών είτε τους λόγους για την μερική ή μη εκτέλεσή τους.

Σε περίπτωση που είναι απαραίτητη η παράδοση πρωτότυπων εγγράφων, πιστοποιητικών ή βεβαιώσεων, τότε η αποστολή τους γίνεται είτε από εταιρεία μεταφορών και ταχυμεταφορών που συνεργάζεται με την Εταιρεία, είτε από εταιρεία μεταφορών ή ταχυμεταφορών επιλογής του πελάτη, οπότε και η σχετική εντολή δίδεται από αυτόν, εφόσον προηγουμένως υπάρξει επικοινωνία με την Εταιρεία για την ημέρα παράδοσης. Επιπλέον ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να παραλάβει τα προϊόντα από τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με σχετικό έγγραφο.

Τα έξοδα που αφορούν την πληρωμή ή την αποστολή των προϊόντων αποστολής καθώς και κάθε άλλο επιπλέον της τιμής του προϊόντος έξοδο (προμήθεια αντικαταβολής, τραπεζική προμήθεια κ.ο.κ.) βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη ο οποίος οφείλει την εξόφληση τους. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τις παραπάνω οφειλές και έξοδα.

10. Δικαίωμα Υπαναχώρησης.

Από το συνδυασμό των διατάξεων του άρθρου 4 παρ.10 του Ν. 2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α’/16 Νοεμβρίου 1994) σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.Ζ1-891/30.8.2013), ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από την αγορά υπηρεσίας από την ιστοσελίδα της Εταιρίας εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Η προθεσμία αυτή εκκινεί από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης υπηρεσιών. Η δήλωση υπαναχώρησης του καταναλωτή πρέπει να γίνει εντός της ανωτέρω προθεσμίας εγγράφως ή σε άλλο σταθερό μέσο, καθώς το βάρος απόδειξης ότι άσκησε το δικαίωμα, το φέρει ο ίδιος. Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης τερματίζει τις υποχρεώσεις των συμβαλλόμενων μερών: α) να εκτελέσουν την εξ αποστάσεως σύμβαση. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει σε συμβάσεις υπηρεσιών μετά την πλήρη παροχή της υπηρεσίας, εάν η εκτέλεση άρχισε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή, και με την εκ μέρους του αναγνώριση ότι θα απωλέσει το δικαίωμά του υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από τον προμηθευτή.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από την αγορά υπηρεσιών αποστέλλεται σχετικό γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας info@e-aitisi.gr και οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εφόσον διαπιστωθεί ότι συντρέχουν οι ανωτέρω προϋποθέσεις.


11. Επίλυση Διαφορών.

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη μεταξύ μας συναλλαγή μπορείτε να αποστείλετε σχετικό έγγραφο αίτημα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας info@e-aitisi.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της παρούσας ιστοσελίδας. Η Εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για την προσπάθεια εξεύρεσης μιας κοινά αποδεκτής λύσης. Σε περίπτωση που η προσπάθεια αυτή αποβεί άκαρπη έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show. Η πλατφόρμα αυτή δίνει τη δυνατότητα σε καταναλωτές και εμπόρους να επιλύουν τις διαφορές που προκύπτουν από τις μεταξύ τους συναλλαγές και πρόκειται στην ουσία για ένα εξωδικαστικό μηχανισμό επίλυσης διαφορών που πλαισιώνει τους αντίστοιχους εγχώριους μηχανισμούς. Η παραπάνω πλατφόρμα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε και απευθείας.

Η Εταιρεία μας αναγνωρίζει τον συμβουλευτικό χαρακτήρα του Συνηγόρου του Καταναλωτή και κάθε άλλης αρμόδιας αρχής που αποσκοπεί στο συμβιβασμό των καταναλωτικών διαφορών και στην εξωδικαστική και όσο το δυνατόν ανώδυνη επίλυση τυχών ζητημάτων που προκύπτουν από τέτοιες συναλλαγές. Ωστόσο, οι αποφάσεις του Συνηγόρου του Καταναλωτή και των λοιπόν αρμόδιων αρχών δεν είναι δεσμευτικές για τα μέρη, τα οποία μάλιστα μπορούν να αποχωρήσουν από τη διαδικασία σε οποιοδήποτε στάδιο αυτής. Σε περίπτωση αδυναμία συμβιβαστικής επίλυσης των διαφορών αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια.

Σε κάθε περίπτωση στο πλαίσιο της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών τα μέρη (Εταιρεία και πελάτης) οφείλουν πριν προβούν σε οποιαδήποτε αίτηση προς τις αρμόδιες αρχές, να επικοινωνήσουν με το έτερο μέρος, ενημερώνοντας το για την ανακύπτουσα διαφορά και για τη θέση τους επί αυτής.

12. Δικαιοδοσία & εφαρμοστέο δίκαιο. Παρέκταση τοπικής αρμοδιότητας δικαστηρίου.

Ως τόπος σύναψης των συμβάσεων που συνάπτονται στην παρούσα ιστοσελίδα μεταξύ της Εταιρείας και του επισκέπτη ή χρήστη θεωρείται η Ελλάδα και συγκεκριμένα, η Θεσσαλονίκη (Ολυμπίας 25, Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη), ακόμη κι αν ένα από τα δύο ή και τα δύο μέρη ενεργεί ή ενεργούν από το εξωτερικό. Στις συναλλαγές που διενεργούνται στο και δια μέσου της ιστοσελίδας, καθώς και στη χρήση και τη λειτουργία αυτής με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που αναπτύσσονται εδώ, εφαρμογής τυγχάνει το Ελληνικό Δίκαιο και οι οικείες διατάξεις των σχετικών νόμων, ακόμη κι αν η σύμβαση (παραγγελία ή αγορά κ.ο.κ.) συνάπτεται με το ένα μέρος ή και τα δύο μέρη να βρίσκονται στο εξωτερικό.

Διατάξεις αναγκαστικού δικαίου υπερισχύουν σαφώς οποιασδήποτε συμφωνίας μεταξύ της Εταιρείας και του επισκέπτη ή πελάτη, αλλά και των όρων και προϋποθέσεων που τίθενται στο παρόν.

Αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς μεταξύ της Εταιρείας και του επισκέπτη ή πελάτη είναι αποκλειστικά τα ελληνικά πολιτικά δικαστήρια και συγκεκριμένα τα πολιτικά δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ο επισκέπτης ή πελάτης με τη χρήση της ιστοσελίδας συμφωνεί και δεσμεύεται από την τοπική παρέκταση της αρμοδιότητας, ανεξάρτητα από τον τόπο κατάρτισης της σύμβασης ή από το γεγονός ότι αυτός ενεργεί από άλλον πλην του παραπάνω αναφερόμενου τόπου.

13. Προσωπικά Δεδομένα.

Η Εταιρεία δεσμεύεται και έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την διαφύλαξη και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, από τυχόν παράνομη ή αθέμιτη και χωρίς δική σας επεξεργασία τους.

Η Εταιρεία δεν συλλέγει εν γνώσει της προσωπικά δεδομένα ανηλίκων. Σε κάθε περίπτωση είναι αδύνατη η διαπίστωση της ύπαρξης τυχόν ανήλικων χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος που παρέχουν μέσω αυτού προσωπικά τους δεδομένα. Στις περιπτώσεις αυτές τεκμαίρεται ότι έχουν λάβει την συγκατάθεση των γονέων, κηδεμόνων ή ασκούντων τη γονική μέριμνα τους.

Η Εταιρεία είναι Υπεύθυνη Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και ενεργεί πάντοτε σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) και την σχετική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα κοινοποιούνται στο απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας. Επιπλέον, τα δεδομένα σας διατίθενται στους τρίτους παρόχους και τις συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα, που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Σε κάθε περίπτωση Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η Εταιρεία, ενώ η επεξεργασία των δεδομένων σας επιτρέπεται και γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα υπαλλήλους της Εταιρείας, εξωτερικούς συνεργάτες και προμηθευτές και μόνο για τους σκοπούς που αφορούν τη συναλλαγή με την Εταιρεία ή για όσου έχει δοθεί ρητή συναίνεση. Όλα τα παραπάνω πρόσωπα εκτελούν την επεξεργασία σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο προστασία προσωπικών δεδομένων και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών δεδομένων και δεσμεύονται να τηρούν εχεμύθεια και να μην διακινούν τα δεδομένα σας σε τρίτους, χωρίς την άδεια της Εταιρείας.